ARENA FOOD EXPRESS

ARENA FOOD EXPRESS lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arena Food Express. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 19:55 zoals altijd weer heerlijk. De curry had iets pittiger gekund. volgende keer ga ik voor xtra pittig
19 sep 2022 om 13:04 Het was super snel bezorgd. Kapsalon had een rubberen plak kaas. En het broodje döner smaakte goed maar ben 4x wakker geworden om naar wc te gaan. De prijs is flink gestegen maar kwaliteit is achteruit gegaan. Erg jammer, ik bestel niet meer.
13 sep 2022 om 22:23 Wederom prima.
13 sep 2022 om 17:57 Patat was droog en was verbrand en smaakloos! De prijs is heel veel gestegen, maaar de KWALITEIT VAN ETEN IS VEEL MINDER GEWORDEN! Instructies worden niet opgevolgd en personeel is niet vriendelijk. BESTEED JE GELD LIEVER BIJ EEN ANDERE RESTAURANT!
12 sep 2022 om 23:25 Just waste of money. Never
11 sep 2022 om 21:02 Kapsalon besteld, vlees was taai en droog. Weinig sla erbij. Saus netjes apart verpakt.
7 sep 2022 om 21:59 Nice food, plenty of it as well. Could not finish it all, was enough for 2 people.
5 sep 2022 om 19:39 Prima!
5 sep 2022 om 8:28 De Indiase Vegan curry was heerlijk! De Vegan burger vond ik wel ok, maar de mayo bij de patat was niet vegan.
4 sep 2022 om 23:27 Snel, warm en lekker zoals altijd :)
4 sep 2022 om 21:43 Food 10/10 please add some more meat instead only the sauce. it was delecious as always. Delivery 10/10
4 sep 2022 om 21:32 The food is wonderful (I went for the real Indian food)